Mijn naam is Magda van Hoorn en op mijn 16e ben ik begonnen met werken als secretaresse nadat ik mijn Schoevers opleiding had afgerond. Inmiddels heb ik al ruim 17 jaar werkervaring opgedaan in de rol van (juridisch) secretaresse, office manager, management assistente, directiesecretaresse etc. bij verschillende bedrijven. Mijn uitgebreide CV kan je bekijken op mijn LinkedIN profiel: www.linkedin.com/magdavanhoorn

Collega’s omschrijven mij als pro actief, enthousiast en accuraat. Doordat ik zoveel werkervaring heb opgedaan bij verschillende bedrijven kan ik heel snel schakelen en maak ik mij nieuwe programma’s en werkwijzen snel eigen. Verder heb ik een geheugen als een olifant want erg handig is bij mijn werk 😉 En als geboren Rotterdamse kan je mijn arbeidsethos het beste omschrijven als “niet lullen maar poetsen”. Het ondersteunen zit echt in mijn bloed. Ik zie werk liggen en denk al een paar stappen vooruit wat ik voor je kan betekenen. En die terugkerende taken waar veel ondernemers een hekel aan hebben vind ik juist erg leuk om te doen.

Ik ben graag die “stille” kracht op de achtergrond die ervoor zorgt dat een ondernemer zich kan focussen op zijn of haar core business en bedrijfsgroei.

Achter elke succesvolle ondernemer staat een sterke Virtual Assistant

Vaak zie ik hele ambitieuze en succesvolle ondernemers die alles zelf willen blijven doen. Sommigen focussen alleen op bedrijfsgroei waardoor ze de “simpele” taken snel afraffelen wat onprofessioneel overkomt. Anderen durven niets uit handen te geven en nemen zelf al die tijdrovende simpele taken op zich waardoor er geen tijd over blijft voor bedrijfsgroei. En er zijn ondernemers die dag en nacht aan hun bedrijf werken wat op den duur ten koste gaat van gezondheid en relaties.

Zonde in mijn ogen als je tijdig investeert in ondersteuning. Door te delegeren kan jij als ondernemer je tijd nuttiger besteden. De terugkerende taken worden netjes en professioneel opgepakt, je hebt voldoende tijd om aan bedrijfsgroei te werken en je hebt daarnaast ook nog een gezonde balans tussen werk en privé!

Ben jij op zoek naar een Virtual Assistant om je te ontlasten?

Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Hartelijke groet,
Magda van Hoorn